Om TwentyPct Karma


Vi selger kvalitetsvarer som er håndlaget i Nepal. Handler du hos oss, går 20% av inntektene tilbake til Nepal. Hovedsaklig for finansiering av skolegang for barna i slummen i Katmandu.

TwentyPctKarma a/s selger kvalitetsklær av ull til barn og voksne. Hånd og maskin strikket i Nepal. 20% av inntektene går til utdanning. For barn i slummen i Nepal.

Produktene vi selger: Jakker, gensere, sokker, luer, pannebånd, puls/håndvarmere, votter, vanter, tøfler.

TwentyPct Karma Story

VÅR VISJON

De fleste i slummen er analfabete. Evnen til å lese og skrive gir dem mye større mulighet til å kunne få utdanning og arbeid, for jenter og gutter. Når barna får mulighet til å gå på skole gir det hele familien håp om en bedre fremtid.

De vi har blitt kjent med i slummen lever av å tigge, er skopussere eller har en éndags jobb av og til. Det normale er å spise ett måltid hver 2. eller 3. dag. Ingen spiser før det er nok mat til at hele familien kan spise. De bor i telt, bambus som er kledd med fillete plastbiter. Ofte bor familier på 10 mennesker på 20m2, det er trangt!

Livet i slummen er hardt og grusomt! Men allikevell viser de at de har masse glede, de lever nå, i nuet, de lever bare for i dag, de er takknemlige, hyggelig, gjestfrie og utrolig gode mennesker. De lever etter enkle prinsipp. Do good - be good - feel good, er karmaet de lever etter.

Vi vil bidra til å bevistgjøre så mange som mulig her hjemme, om hvor lite hver og en av oss trenger å bidra med for å gjøre en stor forskjell for andre mennesker så de også får en mulighet til å klare seg selv. Alle kan bidra litt.

TwentyPctKarma ønsker å få deg med på vårt hjelpeprosjekt. Det viktigste er ikke at du støtter vårt arbeid, men at du støtter og hjelper noen som trenger det et eller annet sted i verden. Kanske det er noen i familien eller naboen din som trenger deg aller mest i dag. Eller kanskje du vil gi noen kroner til noen i en annen del av verden?

TwentyPctKarma anbefaler at du begynner å hjelpe noen i dag! Do good - be good.... og se hvordan du føler det.

For oss i TwentyPctKarma handler det om å gi hjelp til selvhjelp. Vi vil hjelpe så mange vi kan med å få utdanning så de får muligheten til et bedre liv.

Vi vil være med å gjøre en forskjell for andre! VIL DU?


VÅR MISJON 20

Tjue prosent av inntektene går tilbake til Nepal for å hjelpe familier i slummen.